De meest populaire lease auto's. Top 5

Hertog lease denkt graag met u mee over de juiste auto in uw situatie. Wij bieden totale ontzorging over uw wagenpark. Benieuwd welke auto's wij op dit moment het meest inzetten? Zie hieronder onze top 5 populaire auto's.

 

De meest populaire lease auto's.

Volvo XC40

Een van de populairste SUV's op dit moment is de Volvo XC40. Zowel verkrijgbaar met hybride aandrijving als volledig elektrisch. Rij deze populaire elektrische Volvo XC40 via Hertog Lease. 

Vanaf €641 per maand.

Meer informatie
Volvo XC40

Polestar 2

De Polestar 2 least u bij Hertog Lease. Deze 100% elektrische auto van de toekomst is stil, duurzaam en veilig. Rij een van de meest populaire EV's via Hertog Lease. 

Vanaf €699 per maand.

Meer informatie
Polestar 2

Volvo V60

Deze Volvo V60 least u via Hertog Lease. Deze vijfdeurse stationwagen is een perfecte gezinsauto met hoog comfort, uniek rijgevoel en moderne functionaliteiten. Daarmee komt deze populaire auto in de top 5 lease auto's van Hertog Lease.

Vanaf €749 per maand.

Meer informatie
Volvo V60

Skoda Enyaq iV

Skoda's eerste elektrische SUV is de Enyaq iV. Lease deze Skoda via Hertog lease. De Enyaq iV is met een actieradius van 537 km is het de ideale auto voor een weekendje weg. 

Vanaf €659 per maand.

Meer informatie
Skoda Enyaq iV

Peugeot 308

Lease de nieuwe peugeot 308 hybrid via Hertog lease. Deze compacte plug-in hybrid is het nieuwe gezicht van Peugeot en op het moment erg populair bij Hertog Lease. 

Vanaf €649 per maand.

Meer informatie
Peugeot 308

Wat zijn de populairste zakelijke leaseauto's? Hertog lease top 5

Hertog lease denkt graag met u mee over de perfecte invulling van jouw wensen. Waar begin je met de zoektocht naar een nieuwe zakelijke lease auto? Hertog lease biedt alle auto merken aan waardoor we altijd kunnen matchen met jouw wensen. 

Met onze top 5 geven we de meeste gekozen auto's van afgelopen jaar weer. Scrol rustig door deze lijst met populaire leaseauto's heen en laat je inspireren. 

Zijn de auto's in deze top 5 niets voor jou? Of ben je benieuwd naar de maandelijkse kosten van een ander model? Hertog Lease vindt persoonlijk contact belangrijk. Ons team staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.